Menu Sluit menu
Tussen Hemel en Aarde

Tickets kopen

Ontdek het boeiende verhaal van deze gotische kerk en maak kennis met haar kunstschatten.

Omdat jouw welzijn en dat van onze medewerkers altijd voorop staat, zal M vanaf 29.10 een tijdje geen bezoekers meer ontvangen in de Sint-Pieterskerk.

Ook al kunnen we je even niet uitnodigen in het museum of de kerk, we willen er wel alles aan blijven doen om de kunst naar jou te brengen. Ontdek hier ons digitaal aanbod.

Prijzen

Toegang tot de Sint-Pieterskerk
gratis
Digitale beleving met HoloLens

De digitale beleving met HoloLens heeft een maximumduur van 60 minuten. Er zijn twee Hololenzen ter beschikking per tijdslot.

Je moet steeds je digitale beleving met HoloLens reserveren via de ticketomgeving.

€ 12
Digitale beleving op tablet

Het traject met digitale beleving op tablet heeft een maximumduur van 60 minuten. Er zijn vijf tablets ter beschikking per tijdslot.

M-cenassen en M-bassadeurs maken hier gratis gebruik van.

Je moet steeds je digitale beleving op tablet reserveren via de ticketomgeving.

€ 5
Kortingstarief

De korting op de digitale beleving op tablet geldt enkel op houders van een I LUV Leuven ticket, voor jongeren van 0 tot en met 18 jaar en kansentarief.

€ 3
Bezoekersgids
€ 5
Combiticket M en de Sint-Pieterskerk

Je geniet een kortingstarief bij de combinatie van een bezoek aan M en aan de Sint-Pieterskerk met digitale beleving.

€ 15
Familieparcours

De Sint-Pieterskerk bezoeken met kinderen? Goed idee!

Speciaal voor onze jongste bezoekers bundelden we alle sappige verhalen, weetjes en opdrachten in een bijzonder mooi doe-boekje. Met dit gezinsparcours ontdek je, op eigen tempo en naar eigen keuze, enkele topstukken van de kerk. 

Het parcours is ontwikkeld voor (groot)ouders en kinderen vanaf 4 jaar.

€ 5
Groepsbezoek

We nemen de nodige voorzorgsmaatregelen zodat een groepsbezoek in de Sint-Pieterskerk veilig kan verlopen.

We vragen bijvoorbeeld om een groepsbezoek minimum drie weken op voorhand te reserveren. We hanteren een maximum per groep van tien personen. Dit betekent negen deelnemers en een gids van M. Er kunnen maximaal twee gidsen geboekt worden per tijdsslot.

€ 65
Met de klas

Er is een aangepast aanbod waarbij er gewerkt wordt in kleine groepen, groepsbezoeken gescheiden worden van andere bezoekers, er voldoende afstand kan gehouden worden en geen materiaal gedeeld wordt. Op die manier houden we het veilig voor alle leerkrachten, alle leerlingen en onze gidsen.

afhankelijk van het type onderwijs

Opgelet: de museumpas is niet geldig in de Sint-Pieterskerk.

Omdat jouw welzijn en dat van onze medewerkers altijd voorop staat, zal M vanaf 29.10 een tijdje geen bezoekers meer ontvangen in de Sint-Pieterkerk.

Ook al kunnen we je even niet uitnodigen in het museum of de kerk, we willen er wel alles aan blijven doen om de kunst naar jou te brengen. Ontdek hier ons digitaal aanbod.
Dieric Bouts